Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Antonio Tarver ismét doppingolt.

2015. október 20. - C2C

A korábbi vitathatatlan félnehézsúlyú bajnok Antonio Tarver (31-6-1-(22KO) ismét megbukott a doppingteszten. A 46 éves Tarvernek nem ez volt az első, hiszen 2012-ben a Lateef Kayode elleni mérkőzése után is tiltott szerek használatát mutatták ki a tesztek. Akkor egy éves eltilást kapott, ráadásul a szakkommentátori másodállása is ugrott a Showtime-nál. 

tarver-cunningham-recap.jpg

Ezúttal Tarver az augusztusi Steve Cunningham elleni mérkőzésére adott "A", illetve "B" mintái is tiltott tesztoszteron növelő szerek használatát mutatták ki, ami miatt Tarver ismét megütheti a bokáját és 46 évesen még egy éves eltiltás nem biztos hogy belefér. 

Tarver természetesen kommentálta az esetet:

"Nem értem, hogyan lehetett pozitív a teszt, hiszen semmilyen illegális szert nem használtam. Vagy összecserélték a teszteket vagy beszennyezték az enyémet. Hiszem, hogy a további vizsgálatok kimutatják, hogy a tesztek megfeleltek az előírásoknak. 100%-ban ártatlan vagyok és semmi rosszat nem tettem."

Érdekesség, hogy mind a Kayode, mind a Cunningham elleni meccs döntetlenre végződött. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr698006821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása