Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Egyenesbe kerülhet Andre Ward!

Tavasszal már jöhetne Kovalev.

2015. október 19. - C2C

Az elmúlt néhány évben Andre Ward (28-0-15KO) leginkább a promóterével való jogi csatározások révén hallatott magáról, aminek köszönhetően 2014-ben egyáltalán nem lépett ringbe, míg 2013-ban is mindössze egy alkalommal.

Azóta Ward aláírt a RocNation promóciós céghez, (náluk van jelenleg Miguel Cotto is) júniusban pedig simán verte Paul Smith-t és végre úgy nézett ki, hogy újra beindulhat a veretlen amerikai karrierje. 

thereturn-12design.jpg

Többször lehetett hallani, hogy Ward egy 3 meccsről szóló szerződésről tárgyal az HBO-val és, hogy novemberben a Cotto-Canelo gálán szorítóba léphet. Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett most úgy néz ki az érintetteknek sikerült mindenben megegyezni és Ward megköti 3 meccses kontraktusát az HBO-val, melyből első meccsét a már említett gálán tudja le. 

Ward még biztosan egy verhetőbb ellenféllel találkozik novemberben, több külföldi oldalon is Rohan Murdock (18-1-14KO) nevét említik, akit Wardnak illene könnyen megoldania. Az igazán komoly meccs pedig ősszel jöhetne Sergej Kovalev ellen, amire már félnehézsúlyban kerülhetne sor és minden bizonnyal az HBO PPV-ban tűzni műsorra a mérkőzést.

Ward zsenális bokszoló, napjaink egyik legjobbja, de inaktivitása nem tett jót a karrierjének. Bár még mindig nem öreg, legjobb éveit a ringtől távol töltötte és bár Paul Smith-t nagyon simán verte,azért őt mégse említsük egy lapon Kovalev-vel. 

Nagyon jót tenne Wardnak ha aláírna az HBO-val és megkapná jövőre Kovalevet is, hiszen amellett, hogy a zsebeit is rendesen megtömhetné, végre visszakerülne a körforgásba és kivételes tehetségét bizonyíthatná a legjobbak ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr987990541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása