Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A nehézfiúké lesz a főszerep szombat éjjel

De visszatér Antonio Margarito is

2016. március 05. - C2C

Itthoni idő szerint holnap hajnalban Washington-ban rendezik a Luis Ortiz (24-0-(21KO)) vs. Tony Thompson (40-6-(27KO)) nehézsúlyú találkozót. Bár Ortiz a WBA szervezet interim - azaz ideiglenes - bajnoka, a mostani meccsen nem lesz terítéken a címe mivel a 44 esztendős Thompsont nem jegyzi a szervezet a legjobb tizenöt bunyósa között, így nem küzdhet a címért. 

A kubai Ortiz legutóbbi meccsén Bryant Jenningst ütötte ki a hetedik menetben, míg Thompson pontozásos vereséget szenvedett Malik Scott-tól. Thompson ugyanakkor nem az a bunyós, akit le kellene becsülni, hiszen a szintén nagy ígéretnek tartott Odlanier Solist is legyőzte (kétszer is), amivel elképzelhető, hogy nyugdíjazta is a kubait. Thompson emellett két alkalommal bokszolt - és kapott ki - Wladimir Klitschko-tól, szóval egy igazi rutinos róka, akit ráadásul csak az ukrán tudott kiütni.

Ortiz-nak tehát itt a lehetőség, hogy villogjon, hiszen erősen kötelező feladat lenne megoldania Thompsont, aki mára egy nagyon jó szintfelmérőnek számít nehézsúlyban. Ami a súlyokat illeti, mindkét bunyós igen nehezen érkezik a találkozóra, Ortiz 242.6 míg Thompson 263.8 fonttal mérlegelt.

ortizthompsonweighin_hoganphotos2.jpg

A főmérkőzés előtt rendezik a Jessie Vargas (26-1-(9KO)) vs. Sadam Ali (22-0-(13KO)) mérkőzést is, ami a Timothy Bradley által hátrahagyott WBO váltósúlyú címéért zajlik majd. Vargas kereken a váltósúly felső határát jelentő 147 fonton mért be, míg Ali 146.2 fontot nyomott. 

Az éjjel Mexikóvárosban több mint négy éves kihagyást követően tér vissza a nyugdíjból a tijuanai tornádó Antonio Margarito (38-8-(27KO)). A 37 esztendős bunyós ellenfele Jorge Paez Jr. (39-7-2-(23KO)) lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr518447296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása