Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Visszatérését fontolgatja az egyik leglátványosabb stílusú bokszoló?

2016. július 14. - C2C

Ha ez igaz, akkor Marcos Maidanára komoly hetek várnak az edzőteremben.

Visszatérhet a korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Marcos Maidana (35-5, 31KO), aki többek között elvette Adrien Broner veretlenségét, két emlékezetes csatát vívott Floyd Mayweatherrel és kemény, megalkuvást nem tűrő látványos stílusa miatt sok bokszrajongó szívébe sikerült belopnia magát.

A még mindig csak 32 esztendős argentin közel két éve nem lépett ringbe, de a napokban állítólag találkozik Al Haymonnal, hogy megbeszéljék a jövőt, de belső források szerint Maidana csapata már elkezdett szervezni egy augusztusi edzőtábort, ami azért azt bizonyítja, hogy nem komolytalan a visszatérés gondolata.

Maidana még nem túl öreg, anyagi gondjai két Mayweather-meccs után vélhetően nincsenek, viszont túl van nem egy nem két ringháborún, aminek lehetnek még nyomai.

A probléma nem is ezzel, sokkal inkább Maidana súlyával van, mivel a második Mayweather-meccs után az argentin csúnyán elengedte magát, így a visszatérése valahol félnehéz és nehézsúly környékén lenne aktuális, ám ha hihetünk a tengerentúli beszámolóknak, akkor Maidana azt a váltósúlyt célozná meg, meg ahonnan visszavonulót fújt. 

znl7zsa.jpg

A váltósúly mondjuk pont tele van jobbnál jobb lehetőségekkel, de Maidana esetében a szintén argentin, szintén látványos stílusú és legközelebb már nagy valószínűséggel váltósúlyban bokszoló Lucas Matthysse elleni összecsapás lenne az, amire a bokszrajongók egészen biztosan felkapnák a fejüket.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr868880580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása