Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Egyedül Mayweather tudná letesztelni Golovkint

2016. július 25. - C2C

Így véli a kazah bokszoló edzője, aki szerint Mayweather még 60 évesen is veszélyes lenne.

evolve-golovkin-vs_-mayweather.png

Abel Sanchez, a kazah WBA/IBF/WBC bajnok Gennady Golovkin edzője szerint nincs olyan bunyós a jelenlegi mezőnyben, aki képes lehetne feladni a leckét tanítványának. Aki pedig mégis, az már visszavonult.

Golovkin szeptember 10-én a váltósúlyú Kell Brook ellen fog bokszolni középsúlyban. Mayweather karrierje alatt a 154 fontos nagyváltósúly volt a legmagasabb, ameddig fölment, ugyanakkor Golovkin is elmondta, hogy az egyetlen ember, akinek a kedvéért lefogyasztana nagyváltóba, az Mayweather.

Sanchez úgy véli egyedül Mayweather az a bokszoló, akinek megvannak a képességei ahhoz, hogy komolyan letesztelhesse Golovkint:

Ha Floyd hatvan évesen akarna visszatérni, akkor is ugyanolyan lenne, mint most. Úgy gondolom ő az egyedüli, akinek megvannak azok a képességei, amikkel igazán tesztelhetné Golovkint. Ez lenne az a meccs, amire mindenki vár. 

Mayweather tavaly szeptemberben, Andre Berto sima legyőzése után akasztotta szögre a kesztyűit és bár voltak pletykák a visszatérésére, ha egyszer ismét kötelek közé is lép, vélhetően nem Golovkin ellen fogja azt tenni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr258913504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2016.07.27. 11:05:57

Nem is tudom. Én Mayweather helyében a nimbuszomat nem tenném kockára. Bár lehet van annyi pénz, amiért megteszi. Mayweather zseniális védekező, de Golovkintól egy pofon is elég. Az meg azért becsúszhat és Mayweathernek nincs acélból az álla.

Plezúr 2016.08.04. 17:34:27

"Így véli a kazah bokszoló edzője, aki szerint Mayweather még 60 évesen is veszélyes lenne."

Ne már, 2037-re kötötték le a meccset? Mayweather akkor lesz 60 éves.
süti beállítások módosítása