Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Kötelezők letudva, jöhet a David Haye vs. Shannon Briggs összecsapás?

2016. május 24. - C2C

A hétvégén Haye és Briggs is könnyed kiütéses győzelemmel hagyták el a szorítót, így minden adott, hogy mellékvágányra kerüljön a konstans szövegelés és az ősszel már a ringben nézzen egymással farkasszemet a két korábbi világbajnok. 

shannon-briggs-the-cannon-lets-go-champ-briggs_3470956.jpg

Szombaton este Londonban vívta második mérkőzését visszatérése óta a korábbi cirkáló -és nehézsúlyú világbajnok David Haye. Akkor, januárban Haye már az első menetben végzett ellenfelével, most hétvégén viszont két meneten keresztül kellett izzadnia a korábbi bajnoknak. Na jó, annyira nem kellett izzadni, hiszen Haye aktuális ellenfele, az amúgy jó mérlegű Arnold Gjergjaj nem akarta megnehezíteni Haye dolgát, ütést is alig indított és már az első percben megkóstolta a padlót. A másodikban aztán Haye pontot tett a teljesen egyoldalú és értelmetlen összecsapás végére, miután Gjergjaj még két ízben padlóra került és mivel semmi jelét nem mutatta, hogy akarná folytatni a küzdelmet a mérkőzésvezető véget vetett az találkozónak. 

Haye előtt lépett ringbe az a 44 esztendős, szintén korábbi bajnok Shannon Briggs, akinek korábban sikerült annyit járatnia a száját, hogy Haye megígérte, ha Briggs bokszol a gálán és győz, akkor lehet szó kettejük összecsapásáról. Sokáig úgy nézett ki, hogy Briggs ellenfele a komoly kihívásnak ígérkező Alexander Dimitrenko lesz, de végül jóval alacsonyabbra tették a lécet és az Ágyú végül az utolsó utáni pillanatban beugró Emilio Zarate ellen lépett ringbe. Haye meccséhez hasonlóan az esélytelen bunyós itt se akarta megnehezíteni ellenfele dolgát és Zarate már az első menetben kapitulált miután testütésektől kétszer is padlóra került.

Így, hogy Haye és Briggs is hozták a kötelezőt a meccs után rögtön folytatódott a dumapárbaj és ha minden igaz, akkor szeptemberben már élesben is bizonyíthatnak a srácok.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr408739276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása