Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Győztek a Dirrell-testvérek, de az ifjabb Anthony lopta el a showt

2016. április 30. - C2C

A kisebbik testvér Anthony mindössze fél menet alatt letudta aktuális ellenfelét, míg bátyja Andre a padlóról felkelve tudott csak pontozásos győzelmet aratni. 

19958327-mmmain.jpg

A két Dirrel-testvér Andre és Anthony a tegnapi napon közös gálán, egymás után léptek szorítóba Atlantic Cityben. Az ifjabbik Dirrell, Anthony gond nélkül hozta az összecsapást és egy fél menet elegendőnek bizonyult, hogy legyőzze ellenfelét Caleb Truax-ot. Anthony villámrajtot indítva már a második percben padlóra küldte Truaxot, aki ugyan felállt, de a rázúduló Dirrell-rohamot látva a mérkőzésvezető véget vetett a küzdelemnek és kihirdette Anthony TKO győzelmét.

A találkozó után Anthony visszavágóra hívta eddigi egyetlen legyőzőjét, a ma este Lucian Bute ellen ringbe lépő Badou Jacket.

Az este főmérkőzésén az idősebbik testvér Andre Dirrell a korábbi világbajnoki kihívó Blake Caparello ellen próbálta feledtetni a legutóbbi James DeGale elleni vereségét és bár az összecsapás nehezen indult Andre számára végül sikerült győzelemmel távoznia a kötélnégyszögből. Caparello némi meglepetésre a második felvonásban leütötte Dirrellt, aki nem jött zavarba és a találkozó hátralévő részében már uralta a ringet, aminek köszönhetően mindhárom pontozóbírónál 98-91 arányban behúzta a győzelmi strigulát. 

 A nagyközépsúlyban vitézkedő Dirrell-tesók mellett ma este a súlycsoport világbajnokai is ringbe lépnek. Andre legyőzője, az IBF bajnok James Degale, Rogelio Medina ellen készül megvédeni címét, míg az Anthonyt legyőző WBC bajnok Badou Jack ellenfele Lucian Bute lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr278675366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása