Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Máris megvan Anthony Joshua következő ellenfele

2016. április 26. - C2C

A brit bajnok a veretlen Dominic Breazeale ellen védheti meg első ízben nehézsúlyú címét, melyet Charles Martin második menetes lerombolásával szerzett meg.

77anthonyjoshua1709.jpg

 Anthony Joshua (16-0, 16KO) április 9-én, mindössze a tizenhatodik profi mérkőzésén felülhetett az egyik nagy szervezet nehézsúlyú trónjára. Joshua a meccsre a hozzá hasonlóan veretlenül érkező Charles Martint detronizálta, alig két menetben. 

A 26 éves bunyós következő ellenfeléről, azonnal megkezdődtek a pletykák és annyit biztosra lehetett venni, hogy ismét a tengerentúlról érkezhet az áldozat. 

Ez be is jött, hiszen Joshua ellenfele a veretlen amerikai Dominic Breazeale (17-0, 15KO) lesz. Breazeale mérlege hiába impozáns, a korábbi olimpikon eddig nem bokszolt igazán komoly kihívást jelentő ellenfél ellen. Legutóbbi meccsén Amir Mansour felett aratott TKO győzelmet, igaz a harmadik menetben még Braezeale került padlóra és nem állt jól a szénája, de végül Mansour sérülés miatt feladta a küzdelmet. 

Természetesen a meccs toronymagas esélyese Joshua, aki a Charles Martin elleni győzelme óta a tengerentúlon is elkezdte érdekelni a nézőket és állítólag az HBO és a Showtime televíziós társaságok is szeretnék hosszú időre elkötelezni magukat a brit bunyós mellett. 

anthony-joshua-dominic-breazeale-tale-of-the-tape_3454810.jpg

A Joshua vs. Breazeale találkozót június 25-én rendezik Londonban, az O2 Arénában. A főmérkőzés előtt még helyt kap egy izgalmasnak ígérkező nagyközépsúlyú összecsapás is, melyen George Groves (23-3, 18KO) és Martin Murray (32-3-1, 15KO) a WBA bajnok James DeGale kötelező kihívói posztjáért csapnak össze. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr368662948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása